Konyhai fogókesztyű – letölthető szabásminta, elkészítési leírással

0 Comments

A konyhában mindig jól jön egy ilyen konyhai fogókesztyű! Ez a darab is az újrahasznosítás jegyében, egy régi, már nem használt farmernadrág szárából készült.

Ami előnyös benne, hogy a hüvelykujj szembe fordul a másik négy ujjal. Így kényelmes akár több kéz méretre, illetve jobb vagy bal kezesség esetére is!

Szeretnél Te is ilyet varrni? Igazán nem nehéz! Készítettem hozzá egy leírást, amit képekkel is illusztráltam, hogy könnyebben tudd követni, mikor mit kell csinálnod.

A képre kattintva átkerülsz arra a felületre, ahol le tudod tölteni az anyagot.

Konyhai fogókesztyű leírással, szabásmintával 47

Nagyon kedvező áron, 260 forintért a Tiéd lehet a konyhai fogókesztyű részletes leírása! Ami igazán fontos, hogy nem Neked kell megrajzolnod / megszerkesztened a szabásmintát!

Az anyagot úgy készítettem elő, hogy a letölthető pdf-ben szereplő szabásminta mellékletet csak ki kell nyomtatnod A4-es méretben, és már a kezedben is van a szabásminta. Rajt van a varrásszélesség is. 🙂 Nem kell vele semmit variálnod.

Köszönöm, ha tetszik, és megosztod! Ha nem akarsz lemaradni a megjelenő új bejegyzésekről, akkor a képernyő jobb sarkában jelentkezz a blog követésére! 🙂

A webáruházban nézelődve már találsz egy másik letölthető szabásminta – leírás kombinációt is. Azt is szíves figyelmedbe ajánlom!

Bélelt farmer táska leírással, szabásmintával 119

Categories:

Köszönöm, ha elmondod, amit gondolsz! :)