Kövesd a blogot – július

0 Comments

Kövesd a blogot – és nyerhetsz!

A játékot március végén hirdettem meg. ? A részleteket itt olvashatod!

Jónius 30-án véget ért az előző periódus.
Az új nevek bekerültek a tálba a régiek mellé.

A sorsolás annak rendje és módja szerint ismét megtörtént!

A video végén természetesen újra csak 1db e-mail cím maradt a kezemben! 🙂 Annyit elárulhatok, hogy a tulajdonosa 2020. április 30-a óta követi a blogot! 🙂

Mivel nevet nem tudok, ezért ismét írtam értesítést, és kérem, hogy a szerencsés nyertes vegye fel velem a kapcsolatot, hogy a csomagot postázni tudjam!

Folytatás

Mint már említettem, a játék nem áll meg! Terveim szerint az eddigieknek megfelelően ebben az évben minden hónapban szeretnék kisorsolni egy hasznos kis csomagot azok között, akik követik a blogot!

Ki vesz részt a sorsoláson?

Ahogy a kiírásban szerepel, azok is bekerülnek a sorsolásba, akik a kezdetektől fogva, korábban már követők lettek!

Mindenki, akinek az e-mai címe a hónap utolsó napján szerepel a rendszerben.

A Facebook oldal, a Youtube csatorna, a Pinterest oldal és Twitter követőire ez a  lehetőség nem vonatkozik, csak abban az esetben, ha itt a hivatalos weboldalon is, az e-mail címük megadásával követőkké válnak.

A sorsoláson nem csak az adott hónapban feliratkozók szerepelnek, hanem aki a címlistában bent van. A kihúzott címet is visszateszem a tálba, így hónapról hónapra,  akár többször is nyerhetsz!

Mit nyerhetsz a következő hónapban?

Az augusztus 1-én esedékes sorsoláson ismét az alábbi ajándékcsomag kerül kisorsolásra: A webáruházból összeválogatva,  a képen látható termékek.

Nyeremény májusi sorsolás

Következő sorsolás napja?

következő sorsolás napja augusztus 1! ?  Ezen a húzáson azok vesznek részt, akik már szerepelnek a címlistában, illetve akik július 31-ig felkerülnek rá!

Köszönöm, ha megosztod!

Ne feledd! Kövesd a blogot, és nyerj! ?


Categories:

Köszönöm, ha elmondod, amit gondolsz! :)