Rólam

Rólam…

Üdvözlök mindenkit, aki az oldalamra látogat!

Sármezei Krisztinának hívnak.
Kaposváron végeztem ruhaipari modellező technikusként az akkori Zichy Mihály Iparművészeti Szakközépiskolában. Ezután műszaki menedzserként szereztem felsőfokú képesítést az Óbudai Egyetemen.

A “K3 Studio”-t Kaposváron alapítottam még 2006-ban.
Éltem, és varrtam több mint 5 évig Londonban. Érdekes, és azt gondolom hasznos tapasztalat volt. 🙂

Pályafutásom során, az alapvető átalakítások és javítások mellett, terveztem és varrtam ruhákat. Készítettem sorozatgyártású asztalterítőket és szalvétákat, ajándék csomagolókat, ágyneműket, jelmezeket, párnákat és háztartási textíliákat.

Ma már “csak” a tapasztalataimat osztom meg az érdeklődő hobbi varrónőkkel. Ennek a tevékenységnek ad teret, lehetőséget ez a blog.

Ennyi dióhéjban a hivatalos változat.

Azt gondolom, hogy az alapján, hogy ki hogy viszonyul a varráshoz, 3 féle ember van. 🙂

  • Van, akit teljesen hidegen hagy.
  • Van, akit érdekel, de nem csinálja. Azért, mert nem tudja hogyan kell, nincs elég türelme, vagy csak mert kevés az önbizalma.
  • És van, aki foglalkozik vele. Akár hobbi szinten, akár hivatásszerűen, de kapcsolatban áll a varrással.

Én azoknak szeretnék írni, akiket érdekel! Akik még nem csinálják, talán kedvet kapnak, levetkőzik a gátlásaikat. És remélhetőleg azoknak is tudok újat, érdekeset mondani, akik hobbi jelleggel már foglalkoznak a témával.

Nem célom az, hogy ez az oldal a szakmai tökéletességre, 100%-ig pontos megfogalmazásokra törekedjen! Arra ott vannak a tankönyvek, szakkönyvek és egyéb hivatalos elérhetőségek.

Ez a blog a személyes tapasztalataim, ötleteim, élményeim alapján íródik. 🙂 Remélem, tetszeni fog, és a jövőben a követőim között üdvözölhetlek! Köszönöm!


Adatok:

Név: Sármezei Krisztina EV.
Nyilvántartási szám: 52532782
Adószám: 68984975-1-34
Statisztikai számjel: 68984975-1392-231-14
Székhely: Magyarország, 7400 Kaposvár, Tallián Gyula utca 118.
e-mail: k3sewingstudio@gmail.com