Bélelt farmer kis-táska – letölthető leírással és szabásminta melléklettel

0 Comments

Szeretnél Te is ilyet varrni? 🙂  Meglátod majd, hogy nem is túl nehéz!

Készítettem egy komplett leírást, rengeteg fotóval, és kinyomtatható szabásmintával. A képre kattintva egy igazán jutányos összegért mindez a Tiéd lehet!

Bélelt farmer táska leírással, szabásmintával 121

De ne szaladjunk előre. 🙂

Mivel manapság a farmer újrahasznosítás egyre nagyobb divat, ezért korábban is foglalkoztatott már ez a téma. Varrtam eddig is kiszuperált nadrágszárakból, de ez az első ilyen nagyobb volumenű próbálkozásom. Így bevallom őszintén, nagyon izgatott vagyok, hogy hogy fog tetszeni Nektek? …..

Az anyag egy darabjaira szedett, már rég nem használt farmer nadrág, illetve egy régi, nem kopott terítő. 70 x 70 cm-es asztalközép.

Bélelt farmer táska leírással, szabásmintával 1

Vannak nagyobb táskáim, azokat is magamnak varrtam. Párat láthatsz is a galériában, ha rákeresel. Most ilyen kis picit szerettem volna. Amibe tényleg a legszükségesebbek férnek bele. Iratok, zsebkendő, pénz, és persze az elmaradhatatlan telefon. 🙂

A terv már egy ideje a fejemben volt, aztán amikor elkezdtem megvarrni, és lépésről lépésre fotózni, akkor kezdett izgalmassá válni a dolog. Mutatok pár képet ízelítőnek:

This slideshow requires JavaScript.

A végére 424 db kép készült. 🙂 Ebből válogattam ki 121-et. Ezek segítségével magyarázom el részletesen, hogy Te is meg tudd csinálni!

Mit gondolsz, nekivágnál egy ilyen feladatnak???

Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint a képre kattintva megvásárolni és letölteni a részletes dokumentációt!

Bélelt farmer táska leírással, szabásmintával 121

Igen, …. mondhatod azt, hogy Te ezt úgysem tudod megcsinálni, meg hogy Te teljesen kezdő vagy!…. De az igazság az, hogy annyira szétszedtem apró mozzanataira a leírást, hogy biztosan Neked is menne! Még akkor is, ha tényleg nincs gyakorlatod, vagy elég önbizalmad!

Persze tudom, az egyik legfontosabb dolog, hogy mindezt mennyiért?

A 28 oldalas dokumentáció ára 690 Ft. Ami igazán jó hír, hogy akár perceken belül Hozzád kerülhet! ( Ha a bank is úgy akarja, és hamar jelez, hogy a teljesítés megtörtént! )

Nézzük, pontosan mit kapsz ezért a pénzért:

  • Egy általam tervezett és varrt táska képekkel illusztrált teljes elkészítési leírását.
  • 4 oldalas szabásminta mellékletet. A szabásmintát én terveztem, és kézzel rajzoltam. A formák valós méretben lettek elmentve, így a megfelelő oldalakat kinyomtatva, a szabásmintát kivágva már használhatod is! A szabásminta a varrásszélességet is tartalmazza, így tényleg semmi dolgod nem lesz vele, csak a leírás szerint alkalmazni. 🙂
  • A letölthető dokumentáció terjedelme 28 oldal, 121 színes fotót tartalmaz, és PDF formátumban van elmentve.

Remélem, szerinted is megéri!
– Van maradék anyagod?
– Van kedved?
– Talán egy kis időt is tudsz szakítani magadra! Ennél olcsóbban nem lesz saját, egyedi, menő táskád! 🙂

Ha döntöttél, csak kattints a képre! Ez egy link, ami átvisz a webáruházba. Ott is csak kattintanod kell. 🙂 Bankkártyával, de akár átutalással is fizethetsz. A sikeres tranzakció után ( az számít sikeresnek, amikor a bank visszaigazolja nekem a teljesítést ) fogsz kapni egy e-mail-t, abban lesz a letöltési link.

Bélelt farmer táska leírással, szabásmintával 121

Magunk között szólva, én a helyedben a bankkártyát választanám. Az OTP Simple Pay biztonságos, és a doksi rövid időn belül Hozzád kerül. A banki átutalás egy kicsit ennél ma még kis hazánkban macerásabb. 🙁

A végén kérnék valamit Tőled! Azon kívül, hogy természetesen örülök, és köszönöm, ha megosztod az ismerőseiddel.

Azt kérném, hogy ne a szomszédasszonytól, barátnőtől kérd el azt a dokumentumot, amit ő megvett! Kérlek, tisztelj meg azzal, hogy a pár gombóc fagyi árát rászánod a munkámra! Cserébe azt megígérhetem, hogy ha bármi kérdésed akad a leírással kapcsolatban, a k3sewingstudio@gmail.com címen soron kívül válaszolok! KÖSZÖNÖM!

Ezt is nézd meg!

Konyhai fogókesztyű leírással, szabásmintával 47

Köszönöm, ha tetszett az írás, és megosztod!

Ha pedig a jövőben szeretnél értesülni a megjelenő új bejegyzésekről, akkor a képernyő jobb oldalán jelentkezz a blog követésére! Nyerhetsz is vele! 🙂

Categories:

Köszönöm, ha elmondod, amit gondolsz! :)