Egyéni szabásminták készítése – könyvajánló

0 4 Comments

Ezt a könyvet is a könyvtárban találtam…. Kicsit utána néztem a neten. Érdemes keresgélni, mert nagyobb könyváruházban is előjegyeztethető, illetve antikváriumokban is biztosan megtalálod. 🙂

Ez a könyv speciálisan azoknak jó, akik már legalább alap szinten tudnak varrni, és ruhát szeretnének készíteni saját részre.

A tartalomjegyzéket ha fellapozod, már ott látod, hogy egész az alapokról indul. A méretvétel, a szükséges eszközök is szépen le van írva.

A fő részben igazából mindent megtalálsz, ami hobbi varrónőként ruha varráshoz kellhet. Az alapszabásminta szerkesztéstől, az ujjak, nyakkivágás, derékpánton keresztül a ruha típusok variálásáig minden. Csak pár kép ízelítőnek:

A végén negyedes szabásmintákat is találsz, illetve szójegyzék is segít az eligazodásban.

Ez a könyv igazán igényesen lett összerakva. Jók a képek, érthetőek a leírások. Azt gondolom, akár magadnak, akár  ajándéknak, remek választás lehet!

Ha tetszett a cikk, köszönöm a megosztást! 🙂




Categories:

4 thoughts on “Egyéni szabásminták készítése – könyvajánló”

  1. Enikő Stand szerint:

    Több varrós könyvem van, de ezzel még nem találkoztam. De nagyon tetszik??? Utána nézek a neten, hátha sikerül beszereznem.

    1. admin szerint:

      Örülök, hogy tetszik! Anno én is könyvtárban találtam. Sajnos megvásárolható példányt én most se találok a neten, csak előjegyeztethetőt.

  2. Varga Éva szerint:

    Nekem megvan a könyv, nagyon szerettem belőle varrni, kezdő koromban. Ajánlom mindenkinek! ?

    1. admin szerint:

      Köszönöm, hogy csatlakozol az ajánláshoz! 🙂

Köszönöm, ha elmondod, amit gondolsz! :)