Varrás tanulás, tanácsadás egyéni igény szerint – Online konzultáció

0 Comments

Varrás tanulás – Online konzultáció

Varrás tanulásOnline konzultáció… Korábban a közösségi médiában közzétett röpke közvéleménykutatás, és a személyes megkeresések alapján arra az elhatározásra jutottam, hogy a tevékenységem profilját bővítem az online konzultáció lehetőségével. Továbbra is hobbi varrónőknek!

Sajnos a jelen helyzet nem kedvező a tanfolyamok tartására. Még ha kis csoportban épp engedélyezett is, teljesen érthető okokból nem nagy az érdeklődés. Illetve sokan messze laktok tőlem, így eleve nem megoldható a részvétel.

Ezért találtam ki az online konzultáció lehetőségét. Az alábbiakban elmondom, hogy gondolom a dolgot…


Mikor, kinek ajánlott?

Azért konzultáció, és nem “oktatás”, vagy “tanítás”, mert korlátozottak a lehetőségek. Egy videó kapcsolat keretén belül nem tudom a kezedbe adni az anyagot, és így megmutatni, hogy hogyan kellene csinálnod… De támogatni tudlak abban, amit csinálsz! Lehetsz kezdő, de kell az önállóságod, és a kreativitásod! 🙂

Mondok példákat…

– Nem tudod befűzni a gépedet, és beállítani a varratot… Segítek lépésről lépésre, hogy mit mi után hova fűzz, és mikor jó a varrat képe.
– Szatyrot, vagy például tornazsákot szeretnél varrni, de nem tudod a műveleti sorrendet…
– Találtál egy klassz ruhát, de tanácstalan vagy, hogy milyen anyagból lenne jó, és hogy mennyit vegyél.. segítek kiszámolni az anyagszükségletet, eltérő felfektetésekhez is.
– Kiszabtad az újság alapján a nadrágot, de fogalmad nincs hogy állj neki…
– Sorolhatnám… De szerintem jöttök majd egyéni ötletekkel! 🙂
– Bizonytalan vagy, és csak egy megerősítés kell, hogy biztos, hogy jól csinálod-e? Ne becsüljük le ezt a tényezőt, sokszor ettől torpanunk meg, pedig szuperül menne a dolog. Ahhoz, hogy megjöjjön az önbizalom, az elején kell valaki, aki “rábólint”!

Jelentkezés

A menüsorban találsz egy olyan pontot, hogy konzultációs jelentkezés. Légyszíves ezt az űrlapot használd!!! Fontos, hogy ne telefonon, facebookon, vagy e-mail-ben jelentkezz, kérlek, hanem ennek az űrlapnak a kitöltésével! Így fogom tudni követni, és egy helyen kezelni a jelentkezéseket.

Az üzenet részben mindenképp írd le, hogy milyen témával kapcsolatban szeretnél kérdezni. Biztos van olyan, aki kapásból, mindenről tud beszélni…. De én azt gondolom, hogy ahhoz, hogy a lehető legtöbbet tudjak segíteni, ahhoz nekem is fel kell készülni a beszélgetésre! Így működhet csak, így lesz a leghatékonyabb a tényleges varrás tanulás!

Mivel most indul ez a lehetőség, az első alkalom mindenkinek, mindenképp írásos jelentkezés, megkeresés alapján valósulhat meg! A későbbiekben, amikor már kialakul egy személyes kapcsolat, és esetleg úgy döntesz, hogy akár egyszer-egyszer, akár rendszeresen, de szeretnél hívni, akkor már más csatornákon is tudunk egyeztetni!

Igyekszem minden jelentkezésre 24 órán belül reagálni!

Tecnikai feltételek

Ahhoz, hogy működhessen a konzultáció, mindkettőnknél kell legyen egy kamera, és kell a folyamatos internet kapcsolat.
Ha olyan témád van, amit nem elég csak átbeszélni, nem elég, ha a kezedben tartva megmutatod, hanem a varrógépet is látnom kell, akkor gondoskodnod kell arról, hogy a kamera képe mutassa a varrógépedet is. Ezt úgy tudod megoldani, ha vagy telefonról hívsz, vagy a számítógéped kamerája elég mobil. Tehát vagy vezeték nélküli, vagy elég hosszú a vezeték ahhoz, hogy rá tudd irányítani a varrógépre.

Kezdetben a videó beszélgetés lebonyolítására három program közül tudsz választani. Messenger, skype, viber. A jövőben ezeket szeretném kiváltani egy önálló, blogon belül elérhető video-chat lehetőséggel. De amíg ezt nem tudom megoldani, addig nem akarom húzni az időt. 🙂 A három említett program bármelyike mindenki számára ingyenesen elérhető.

Szolgáltatás elérhetősége

– Az online konzultáció kizárólag előre egyeztetett, visszaigazolt időpontban elérhető!
– Nincs nyitvatartási idő! Amennyiben van szabad kapacitásom, akkor időpontot foglalni a hét bármely napján (H-V), 9.00-19.00 óráig lehet.
– A jelentkezés során meg fogom adni a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat.

Ár, fizetés

Kezdetben két kategória elindításában gondolkodom. Lehetőség van 1 órás, illetve fél órás videóbeszélgetés igénybevételére.
1 óra 2.400,- Ft
Fél óra 1.200,-Ft
A webáruházban találsz ennek megfelelően két terméket.

1 óra

A számodra aktuálisat kiválasztva tudod megvásárolni, azaz befizetni magad egy konzultációra. Olvasd végig a bejegyzést, és csak utána kattints a képekre! 🙂

Fél óra

A webáruház használatának megfelelően, két fizetési mód közül tudsz választani. Bankkártya, illetve banki utalás.
Utólagos fizetésre nincs lehetőség! A videókapcsolat csak abban az esetben jön létre, ha a szolgáltatás ellenértéke beérkezik a vállalkozás számlájára.

FONTOS! Addig ne vedd meg egyik szolgáltatást se, amíg nem igazoltam vissza a jelentkezésedet! Az sem probléma, ha az első alkalommal fél órát választasz csak! Elfogadom, és egyet is értek vele, hogy a puding próbája az evés. 🙂 Ahhoz, hogy hatékonyan tudjon működni a konzultáció, tudjunk beszélgetni a számodra fontos témáról, és merj kérdezni, vagy megmutatni a szerinted sikertelen próbálkozásaidat, ahhoz kell a szimpátia! Illetve azt is ki kell próbálni, hogy értjük-e egymást a videós beszélgetés során!…

Köszönöm, ha elolvastad! Ha tetszik, kérlek küldd el ismerőseidnek is!




Categories:

1 thought on “Varrás tanulás, tanácsadás egyéni igény szerint – Online konzultáció”

  1. Visszajelzés: clindamicina fosfato

Köszönöm, ha elmondod, amit gondolsz! :)