A szabás-varrás ABC-je… könyvajánló

0 2 Comments

A szabás-varrás ABC-je

Meglehetősen régi darab! 🙂 …. Nem is emlékszem pontosan, hogy kié volt, csak sejtem, hogy a nagymamámé. De az biztos, hogy amióta én varrogatok, azóta ez a könyv VAN. Körülöttünk, használatban, néha elfekvőben, de legtöbbször inkább lapozgatva…. 🙂

Ahogy a hátsó borítón látszik, az aktuális ára 189.- Ft. Ebből is lehet következtetni a könyv korára. 🙂 1989-es kiadás. Ami a jó hír, hogy még jelenleg is kapható. ( Persze már nem ennyiért! 🙁 ) Kicsit rákerestem a neten, és több online áruházban előjegyeztethető. De gondolom nagyobb városok antikváriumaiban, vagy feladott hirdetés segítségével is hozzá lehet még jutni egy-két példányhoz.

Azt szeretem ebben a könyvben, és Neked is azért merem ajánlani, mert szinte minden benne van, amire hobbi varrónőként szükséged lehet!

A szabás-varrás ABC-je 3

Láthatsz a tárgymutatóból egy kis ízelítőt. Itt szépen, betűrendbe szedve mindent megtalálsz, ami a könyvben van.

A szabás-varrás ABC-je 1

A fejezetek nagyon logikusan, érthető nyelven, egyszerű rajzokkal illusztrálva íródtak. Ideális, ha csak kacérkodsz a varrás gondolatával, de akkor is segítséget nyújt, ha már magadtól is meg tudsz varrni dolgokat.

Ez pont az a könyv, amit először rongyosra lapozol, aztán később már jó csak úgy elővenni…. ” Ezt hogy is kellett csinálni?!” Hidd el, meg fogod benne találni a választ! 🙂

 

Ha tetszett, ajánld másoknak is! Köszönöm!




Categories:

2 thoughts on “A szabás-varrás ABC-je… könyvajánló”

  1. Ilona szerint:

    Hol lehet megrendelni? Mennyibe kerűl?

    1. admin szerint:

      Tegnap még belinkeltem a Facebook bejegyzésben, a Bookline oldalán volt 3 elérhető példány. Valószínű mára azt már elkapkodták, mert most nem elérhető. Érdemes a Google keresőbe beírni néha. Jófogás, Vatera, Bookline,… Vagy könyvtárak, antikváriumok.

Köszönöm, ha elmondod, amit gondolsz! :)