Ferdepánt alkalmazása

0 7 Comments

…Ahogy én varrom. 🙂

Ferdepántról  már volt szó korábban. Akkor ígértem, hogy visszatérek majd a felvarrásra. Most elkészült ehhez is a lapozgatós. 🙂

Mindent megtalálsz a videóban, lépésről lépésre. 🙂

A saját készítésű szegőpánt is szóba kerül. Ehhez fontos dolog az anyag szálirányának megállapítása, mivel erre figyelned kell! Az anyagok száliránya linkre kattintva utána tudsz nézni a dolgoknak… Ha mégis marad kérdésed, akkor itt megtalálsz. Bármiben, nagyon szívesen segítek!

Kedvet kaptál a kipróbáláshoz? Varrnál valamit ferdepánttal?  A képre kattintva megnézheted, hogy nálam épp milyen van készleten! 🙂

Ferdepánt zöld 2

Kérlek, ha hasznosnak találod, oszd meg az ismerőseiddel! Köszönöm! 🙂

Ha pedig a továbbiakban nem szeretnél lemaradni a megjelenő új bejegyzésekről, akkor a képernyő jobb oldalán jelentkezz a blog követésére!


 

Categories:

7 thoughts on “Ferdepánt alkalmazása”

  1. Kéki Mihályné Marika szerint:

    Köszönöm nagyon hasznos, de olyan gyorsan megy , hogy nemtudom elolvasni.

    1. admin szerint:

      Kedves Marika! A videó akár laponként, bárhol megállítható! Így választhat, hogy csak a képeket gyorsan végignézi, vagy a leírást végigolvasva, lépésről lépésre a videóval párhuzamosan varrja az aktuális darabot.

  2. Varga Ildikó szerint:

    A probléma az,hogy ha leállítom a videót,nem olvasható minden sor rendesen,mert takarásban van!

    1. admin szerint:

      Kedves Ildikó! Ha sikerül pont akkor megállítani, amikor teljesen átlapoz, akkor csak 1 oldal látható, így nálam olvasható. Remélem Önnek is sikerülni fog!

    2. admin szerint:

      Még egy lehetőség…. Ha a kocka jobb alsó sarkában rákattint a YouTube ikonra, akkor ott fogja lejátszani a videót, így amikor megállítja, nem takarnak a feliratok.

  3. Vné Schneider M szerint:

    Én sem boldogulok ezzel a videós megoldással. Néha jó lenne visszalépni az előző képre, de macerás, máskor sokat kell várni a lapozásra, zavaró a kitakarás. Jó, ki tudom találni mi van ott de most nem rejtvényre hangolódom, szóval ha meglátom h videós, inkább hanyagolom. Még ezt a YT-megoldást kipróbálom.

    1. admin szerint:

      Ha a videó alsó sarkában kattint, hogy a Youtube-on szeretné megnézni, vagy teljes képernyőn, akkor nem lesz takarásban a szöveg. Illetve a képernyő közepére húzva az egeret megjelenik a klasszikus kezelő gomb, amivel megállítható a video, laponként. Aztán, ha elolvasta, megvarrta, lehet tovább haladni. Remélem, sikerült megoldást találni a problémára, és nem megy el a kedve végleg a lapozgatós videóktól!

Köszönöm, ha elmondod, amit gondolsz! :)