Halloween

0 Comments

Számomra az október vége – november eleje időszak a mindenszentek nevében telik. Szeretem azt a hagyományt, amiben magyarként felnőttem. Még akkor is, ha nem megyek minden évben ki a temetőbe pont ezen a napon. Úgy gondolom, mindenki a lelkében hordozza az érzést, és nem a látszatokban.

Ezzel együtt, mivel évek óta Londonban élek, természetesen találkozok a tökös-pókos-rémisztgetős-csokikéregetős őrülettel. 🙂  Ez is egy szép hagyomány, amit tiszteletben kell tartani! Bár mára már kicsit elcsépelték a kereskedelmi üzletláncok, nézzük a dolgok jó oldalát. Ha szeretnéd megünnepelni, vagy csak egy jót bulizni a móka kedvéért, rengeteg ötlet kering a neten, ami segít ebben.

53-Halloween-sablon-és-18-dekorációs-ötlet24 másolata

 

Pár napja belefutottam egy oldalba. Mivel ilyen, és ehhez hasonló letölthető sablonok vannak a linken, gondolom a szerzője nem fog megharagudni egy kis népszerűsítésért. 🙂

 

 
A lányomnak is azt javasoltam, amikor jelmez ötletekkel kapcsolatban fordult hozzám, hogy ezeket próbálja felhasználni. 53 sablon van a linken. Közöttük egyszerű vonal rajzok is, amiket különböző technikákkal ruhára is lehet alkalmazni. Akár foltként felvarrva, akár kihímezve, vagy csak egy textil filccel felrajzolva.

53 Halloween sablon és 18 dekorációs ötlet

Jó böngészést, és örömteli alkotást kívánok hozzá!

Forrás:  http://decoplage.de/

Categories:

Hozzászólás