Halloween

0 Comments

Számomra az október vége – november eleje időszak a mindenszentek nevében telik. Szeretem azt a hagyományt, amiben magyarként felnőttem. Még akkor is, ha nem megyek minden évben ki a temetőbe pont ezen a napon. Úgy gondolom, mindenki a lelkében hordozza az érzést, és nem a látszatokban.

Ezzel együtt, mivel évek óta Londonban élek, természetesen találkozok a tökös-pókos-rémisztgetős-csokikéregetős őrülettel. 🙂  Ez is egy szép hagyomány, amit tiszteletben kell tartani! Bár mára már kicsit elcsépelték a kereskedelmi üzletláncok, nézzük a dolgok jó oldalát. Ha szeretnéd megünnepelni, vagy csak egy jót bulizni a móka kedvéért, rengeteg ötlet kering a neten, ami segít ebben.

53-Halloween-sablon-és-18-dekorációs-ötlet24 másolata

Pár napja belefutottam egy oldalba. Mivel ilyen, és ehhez hasonló letölthető sablonok vannak a linken, gondolom a szerzője nem fog megharagudni egy kis népszerűsítésért. 🙂
A lányomnak is azt javasoltam, amikor jelmez ötletekkel kapcsolatban fordult hozzám, hogy ezeket próbálja felhasználni. Több sablon is van a linken. Közöttük egyszerű vonal rajzok is, amiket különböző technikákkal ruhára is lehet alkalmazni. Akár foltként felvarrva, akár kihímezve, vagy csak egy textil filccel felrajzolva.

 

https://decoplage.de/2017/09/07/transzfer-kepek-oszi-es-halloween-temaban/

Jó böngészést, és örömteli alkotást kívánok hozzá!

Köszönöm, ha megosztod! Ha pedig nem szeretnél lemaradni az új bejegyzésekről, akkor a képernyő jobb oldalán jelentkezz a blog követésére!

Forrás:  http://decoplage.de/


 

Categories:

Köszönöm, ha elmondod, amit gondolsz! :)