Mindig egy kis lépést előre!… Már van rövidáru is!…

0 Comments

Egyre többen olvassátok a bejegyzéseimet, és ez nagyon nagy örömmel tölt el, illetve motivációt is ad a folytatáshoz! 🙂

Már nem csak a blog, de a webáruház is működik.

Biztosan láttad Te is, hogy időnként új termékek jelennek meg az én kis boltomban.  De azt gondolom, hogy vannak még terveim, ezért próbálom lassanként fejlesztgetni, egyre több általam varrt termékkel bővíteni a kínálatot.

Páran megkerestetek azzal az igénnyel, hogy ne csak kész termékek legyenek, hanem olyan rövidárut is vegyek fel a kínálatba, amivel számotokra is megkönnyíthetem az alapanyagok beszerzését.  Ezért kerestem forrást, és most egy pár induló rövidáru termékkel megpróbálok ebben is partner lenni a számotokra.

Nincs mögöttem stabil nagyvállalati háttér ( a megfelelő anyagi bázissal 🙂 ) ezért nem fogok tudni mindent igényt kielégítő rövidáru webáruházat üzemeltetni. Legalábbis a kezdetekben biztosan nem. De igyekszem a jövőben – apránként fejlődve – legalább azokat a dolgokat elérhetővé tenni a számotokra, amiről a bejegyzéseim szólnak.

Kezdésnek pár pamut csipke…

Csipke nyers

Egy-két ferdepánt…

Ferdepánt bordó 2

Illetve két fajta gumi…

Bordázott gumi 5 mm

Remélem, hogy a jövőben így még hasznosabb lesz a számotokra a blogom, és szívesen jártok majd vissza, akár olvasgatni, akár ötleteket ellesni, akár vásárolni!

Köszönöm!

Minden megosztásnak nagyon örülök! 🙂 Ha pedig a továbbiakban nem szeretnél lemaradni semmiről, akkor a képernyő jobb oldalán jelentkezz a blog követésére!


Categories:

Köszönöm, ha elmondod, amit gondolsz! :)