Elegáns és különleges csomagolás…

0 Comments

Az ajándék “elrejtése” nálunk mindig elengedhetetlen része volt az ünnepeknek. Arra tanítottak a szüleim, hogy nem illik “csak úgy”, csupaszon átadni valamit. (az árcéduláról már nem is beszélve!) Hamar megtanultam apukámtól, hogy hogyan kell szépen papírba csomagolni. De az olyan macera volt, gyűrődött, elszakadt, leragasztani, alakra formálni……. Viszont amióta az eszemet tudom, mindig volt maradék anyag, fonal, meg szalag a lakásban. Szóval csak gyorsan, lazán betekertem, szalaggal átkötöttem, és már kész is volt a csomagolás! Na, valahogy így kezdődött! 🙂

Aztán az évek során ez lett belőle:

üveg köntös / ajándék csomagolóHa még nem jártál a galériában, nézz be kicsit. Ott találsz még másik szépségeket is. De böngészhetsz a boltomban is, ott akár meg is vásárolhatod a még  elérhető darabokat, vagy kedvedre rendelhetsz magadnak a minták alapján!
Sok ilyet látni a neten, ha rákeresel konkrétan a képekre. Ez azért egy kicsit más, mert olyan, mint egy köntös. 🙂 Nem konkrét méret alapján készül, hanem több fajta üvegre is jó.

Készítek a közeljövőben erről is majd egy videót, hogy hogy tudod megvarrni. Ez sem bonyolult darab, és a fantáziád alapján bátran variálhatod!

Ez a típus az egyik kedvencem.
A másik a “zsákocskák”.

Mennyivel elegánsabb egy ilyenbe rejteni el a meglepetést! Ezeknek nagy előnye ráadásul az is, hogy maga a csomagolás is egy önálló ajándék! Ki dobna ki egy ilyet?!

Ha van más ötleted is, csak nem tudod, hogy kezdj hozzá, akkor kérdezz bátran!

Köszönöm, ha tetszik, és megosztod! 🙂

Nem akarsz lemaradni a megjelenő bejegyzésekről? A képernyő jobb oldalán jelentkezz a blog követésére!

 

Categories:

Köszönöm, ha elmondod, amit gondolsz! :)